Inspectie waterkeringen

Kennisdag Inspectie Waterkingen op 22 maart 2018

Vakmanschap is belangrijk. Voor zowel de dijkinspecteur als de beleidsadviseur, de beoordelaar of onderzoeker. Op 22 maart gaan we op alweer de 15e Kennisdag Inspecties Waterkeringen met elkaar aan het werk om tot nog beter vakmanschap te komen. Aan het eind van de dag vertrek je met een hoofd vol versie kennis, ideeën en inspiratie!  
   
Wij kijken uit naar je komst!
 
 201802 Uitnodiging Kennisdag 2018 // img_0844.jpg (73 K)  

Programma Kennisdag 'Vakmanschap'

Wat heeft luchtvaartveiligheid gemeen met waterveiligheid? Meer dan je denkt. In beide sectoren is de ontwikkeling van het vakmanschap altijd in beweging. De een op het land, de ander in de lucht. Benno Baksteen, luchtvaardeskundige bekend van radio en tv, inspireert over vakmschap op grote hoogte en de parallel met onze sector. Hierna kijk je met een frisse blik naar waterveiligheid.

 


Daarna neem je deel aan een van de volgende sessies:

  • Handreiking Risicogestuurd beheer;
  • Handreiking Grasbekleding;
  • Professionaliseren van de dijkwacht.

Na de lunch ga je aan de slag en neem je deel aan workshops die jou aanspreken. Deze zijn terug te vinden in het programma.

 
Nog even alles op een rij...  

Je bent van harte welkom op donderdag 22 maart vanaf 09:00 bij Burgers' Zoo op het Antoon van Hooffplein 1 in Arnhem. Het programma start om 09:30 uur. We sluiten de dag af rond 17:00. De Kennisdag is een initiatief van het programma Professionaliseren Inspectie Waterkeringen (PIW). Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jet Gerssen van STOWA, 033 460 32 00.